Навчання співробітників охорони

Охоронник – одна з найбільш популярних спеціальностей в Україні

Кваліфіковані охоронці затребувані не менше цивільних фахівців. Від їх підготовки залежить не тільки безпека об’єкту, що знаходиться під охороною, але часом і чиєсь життя. Основні посадові обов’язки охоронця:
Захист здоров'я і життя людей.
Захист об'єкта від неправомірних дій третіх осіб.
Припинення порушень закону, спроб завдати шкоди майну, життю або здоров'ю людей в рамках своєї компетенції та юридичних можливостей.
Підтримка контрольно-пропускного режиму на об'єкті.
Оповіщення поліції або керівництва об'єкта правопорушення.
Підтримка порядку при проведенні масових заходів.

Охоронник – спеціальність, що вимагає професійної підготовки

Охоронець – досить трудомістка професія. Щоб досягти в ній успіху, однієї гарної фізичної підготовки вже недостатньо. Сьогодні професійний охоронець – це не лише спортсмен та влучний стрілець, але і стратег, тактик і навіть юрист. Хто здатний підготувати такі якісні кадри? Тільки справжні фахівці: співробітники Збройних сил України, офіцери Служби безпеки України та державної служби охорони. Саме такі люди працюють в навчальному центрі, заснованому ТОВ “УОС”.

Оберіть свою професію

Охоронець – спеціаліст, який охороняє вантажі та стаціонарні об’єкти за допомогою сучасного охоронного обладнання. Його підготовка включає наступні навчальні заходи:
Навчання абітурієнтів навичок і знань, необхідних для отримання кваліфікації «Охоронець» I і II розряду.
Післядипломна підготовка співробітників охоронних компаній для отримання кваліфікації «Охоронець» II, III, IV і V розрядів.
Тілоохоронець – спеціаліст, що забезпечує безпеку людині на договірній основі. У разі виникнення нештатної ситуації він має право вживати будь-яких законних заходів для забезпечення безпеки та недоторканності свого клієнта. Підготовка тілоохоронців включає в себе наступні навчальні заходи:
Післядипломна підготовка співробітників охоронних компаній для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Тілоохоронець».
Підвищення кваліфікації персоналу. Професійно-технічне навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Старший тілоохоронець».
Перепідготовка охоронців. Співробітник, що має кваліфікацію «Охоронник», отримує додаткові знання та перекваліфікується на спеціалізацію «Тілоохоронець».
У програму навчання входять:
організація охорони об'єктів та фізичних осіб,
організація охорони з використанням технічних засобів,
стрільба з різних видів зброї,
спеціалізована фізична і психологічна підготовка.

Будуйте успішну кар'єру

Випускники навчального центру ТОВ “УОС” отримують документи державного зразка та мають змогу працювати у провідних компаніях України. Не втрачайте свій шанс на світле майбутнє.